Creatiesessie  &  Ideation

Laat je verrassen door je eigen creatiekracht tijdens een creatiesessie (live/5 uur/lunch/wandeling) of 'bakkie boek' (online/2 uur) met Indira. Samen afstemmen op de creatie. De diepte of de onderstroom in. Helderheid en concrete vervolgstappen.


Ik ben, ik ben een creatiecaravan

Zoek je een rustige locatie om te schrijven? Met uitzicht op de prachtige natuur in het NP Drents-Friese Wold is onze creatiecaravan misschien iets voor jou. Je loopt zo het bos in om je hoofd weer leeg te maken en je hebt direct toegang tot schrijfcoaching. 


Ghost writing en portretten 

Wat Bart het allerliefst doet is portretten schrijven over mensen. Hij zet een ruimte neer waarin de ander volledig tot zijn of haar recht komt. Ongekunsteld, rauw en openhartig. Als waarnemer/verslaggever zoekt hij naar exemplarische momenten om te vangen.


Neem contact met ons op voor meer informatie en prijzen


Op dit moment in onze creatiecaravan:

Berend Henk Huizing

Uitgever en verhalenverteller Berend Henk Huizing werkt op dit moment aan een historisch portret over winkelketen Rinsma. 

Geïnspireerd op de dagboeken van zijn vader schreef Berend Henk zijn debuutroman Sterrenkijker. Een verhaal over volwassen worden, geloof, vriendschap en liefde.