Ingrid Bergman

Ingrid is van kleins af aan helemaal hooked aan lezen. En daar is in 2004 het schrijven bij gekomen. Stapels journals over onderwerpen of mensen die haar raken en situaties die haar doen ontwaken. Dat ene woord dat perse geschreven wil worden. Over de zichtbare en vaak ook de onzichtbare wereld. In 2017 komen er ineens gedichten tevoorschijn. En deze willen gedeeld worden. Heel spannend deelt ze in juni 2018 haar eerste gedicht met de wereld. Op Linkedin. Zeker niet het standaard platform hiervoor. En daardoor juist zo kloppend. Van hoofd naar hart is de uitnodiging.

 

Het verlangen om een boek uit te geven groeit. Op 1 december 2021 ontmoet ze Indira en Bart van Elk Books. En dan gaat het hard. De magie doet haar werk en haar eerste boek is inmiddels klaar voor de wereld.

 

Ingrid weet met haar teksten keer op keer jouw innerlijke wijsheid aan te spreken. Ze maakt met haar heldere woorden het onzichtbare zichtbaar. Zonder opsmuk. Gewoon zoals het is. Haar teksten wortelen zich diep in je. Waarna ze zich in hun eigen tempo ontvouwen.

Meer informatie over Ingrid vind je op:

Nieuwsgierig naar haar boek? Volg Ingrid op Instagram: